solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

solutions and tips

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Γειά σας, Σας ενημερώνουμε πως απο το 2017 έχουμε δημιουργήσει ένα νεο blog. Ένα blog για την Υγεία ,Οικογένεια, Σχέσεις,Διατροφή,Δίαιτα, Διαπαιδαγώγηση,Ψυχολογία, Παράξενα-Ανεξήγητα και πολλά άλλα... Δείτε το.... Δεν χρειάζεται εγγραφή! https://uhfnews.blogspot.gr/

    Αλμυρά μπισκότα με φέτα

    chef
    chef
    Super member
    Super member


    Αριθμός μηνυμάτων : 205
    Ηλικία : 44

    Αλμυρά μπισκότα με φέτα Empty Αλμυρά μπισκότα με φέτα

    Δημοσίευση από chef Πεμ 14 Οκτ 2010 - 13:50

    • 250 γρ. βούτυρο
    • 240 γρ. φέτα
    • 1 αυγό
    • 2-3 κουταλιές παρμεζάνα τριμμένη
    • Αλεύρι (όσο πάρει)

    Πώς θα τα παρασκευάσετε

    1. Αφήνετε το βούτυρο έξω από το ψυγείο για 1-1½ ώρα να μαλακώσει και ύστερα το αναμειγνύετε καλά με τη φέτα χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι.
    2. Ρίχνετε λίγο αλεύρι και ζυμώνετε μέχρι να δημιουργηθεί μια μαλακιά, αλλά συμπαγής, μπάλα από ζύμη.
    3. Αλευρώνετε ελαφρά μια καθαρή επιφάνεια και ανοίγετε με τη βοήθεια του πλάστη τη ζύμη σε ένα παχύ φύλλο (με ύψος 1,5 εκ. περίπου).
    4. Κόβετε τα μπισκότα με τα φορμάκια ή με το χέρι σαν κριτσίνια και τα βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί.
    5. Τα αλείφετε με αυγό, πασπαλίζετε την επιφάνειά τους με λίγη τριμμένη παρμεζάνα και τα ψήνετε σε μέτριο φούρνο (γύρω στους 180Ο C), μέχρι να πάρουν ανοιχτό χρυσαφί χρώμα.

      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 1 Νοε 2024 - 9:25