solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

solutions and tips

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Γειά σας, Σας ενημερώνουμε πως απο το 2017 έχουμε δημιουργήσει ένα νεο blog. Ένα blog για την Υγεία ,Οικογένεια, Σχέσεις,Διατροφή,Δίαιτα, Διαπαιδαγώγηση,Ψυχολογία, Παράξενα-Ανεξήγητα και πολλά άλλα... Δείτε το.... Δεν χρειάζεται εγγραφή! https://uhfnews.blogspot.gr/

    Φοντάν σοκολάτας

    chef
    chef
    Super member
    Super member


    Αριθμός μηνυμάτων : 205
    Ηλικία : 44

    Φοντάν σοκολάτας  Empty Φοντάν σοκολάτας

    Δημοσίευση από chef Πεμ 14 Οκτ 2010 - 12:09

    Υλικά

    ½ κιλό αμύγδαλα με το φλούδι τους
    150-200 γραμ σοκολάτα κουβερτούρα τριμμένη η μιάμιση πλάκα
    1 φλιτζάνι λικέρ κουαντρό
    1 φλιτζάνι σιρόπι
    κονιάκ για τα χέρια
    Για το γkλάσο
    350γρ βανίλια υποβρύχιο


    Αλέθετε τα αμύγδαλα στο Multi προσέχοντας να μην γίνουν σκόνη.
    Μέσα σε ένα μπολ ρίχνετε τα αμύγδαλα και στη συνέχεια προσθέτετε τη σοκολάτα.Ανακατεύετε τα υλικά καλά ούτως ώστε υπάρχει παντού η σοκολάτα με το αμύγδαλο και μετά ρίχνετε το κουαντρό .Στο τέλος ρίχνετε σιγά σιγά και το σιρόπι που πρέπει να το έχετε κάνει αρκετά βαρύ. Ρίχνετε όσο σιρόπι χρειάζεται ούτως ώστε να γίνει μία δεμένη μάζα.
    Αφού τα ανακατέψετε καλά όλα μαζί, βρέχετε τα χέρια σας με κονιάκ και φτιάχνετε μπαλάκια με το μείγμα.
    Αφήνετε τα μπαλάκια για 24 ώρες να στεγνώσουν καλά και τα γκλασάρετε με βανίλια υποβρύχιο που έχετε ήδη ζεστάνει. (ζεσταίνετε τη βανίλια σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να γίνει ρευστή )
    Ρίχνετε ένα ένα τα μπαλάκια μέσα και τα γυρνάτε να περιλουστούν με το γκλάσο της βανίλιας.Προσοχή η βανίλια δεν πρέπει να κοχλάσει.Αν δείτε ότι αρχίζει να βράζει από σύρετε το κατσαρολάκι απο τη φωτιά
    Τα βγάζετε ένα ,ένα και τα ακουμπάτε σ ένα δίσκο.Τα στολίζετε με μία λεπτή γραμμή βανίλιας από πάνω.

      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 1 Νοε 2024 - 7:40