solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

solutions and tips

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Γειά σας, Σας ενημερώνουμε πως απο το 2017 έχουμε δημιουργήσει ένα νεο blog. Ένα blog για την Υγεία ,Οικογένεια, Σχέσεις,Διατροφή,Δίαιτα, Διαπαιδαγώγηση,Ψυχολογία, Παράξενα-Ανεξήγητα και πολλά άλλα... Δείτε το.... Δεν χρειάζεται εγγραφή! https://uhfnews.blogspot.gr/

    Ζεστό αρωµατικό κρασί

    chef
    chef
    Super member
    Super member


    Αριθμός μηνυμάτων : 205
    Ηλικία : 43

    Ζεστό αρωµατικό κρασί Empty Ζεστό αρωµατικό κρασί

    Δημοσίευση από chef Πεμ 14 Οκτ 2010 - 13:45

    1 μπουκάλι κόκκινο ξηρό κρασί
    2 ποτήρια νερό
    1-2 κουταλιές ζάχαρη
    (κατά προτίμηση μαύρη)
    1 πορτοκάλι ή λεμόνι
    1 ξύλο κανέλας
    5 γαρίφαλα
    1/2 ποτηράκι κονιάκ (προαιρετικά)
    Σκεύη
    1 μεγάλη κατσαρόλα
    1 μαχαίρι
    1 ξύλινη κουτάλα
    1 σουρωτήρι



    Πώς θα το παρασκευάσετε
    1. Καθαρίστε τη φλούδα του πορτοκαλιού ή του λεμονιού γύρω-γύρω σε ένα ενιαίο κομμάτι.
    2. Βάλτε τη φλούδα και όλα τα υπόλοιπα υλικά -εκτός από το κρασί και το κονιάκ- στην κατσαρόλα και αφήστε τα να ζεσταθούν -όχι όμως να βράσουν- σε πολύ χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.
    3. Κατεβάστε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίξτε μέσα το κρασί και το κονιάκ, ανακατέψτε με μια ξύλινη κουτάλα και αφήστε το μείγμα να μείνει για λίγη ώρα, μέχρι να αρωματιστεί καλά.
    4. Περάστε το κρασί από το σουρωτήρι, για να αφαιρέσετε τη φλούδα και τα μπαχαρικά, και σερβίρετέ το όπως είναι χλιαρό.

      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ 21 Σεπ 2024 - 20:41