solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

solutions and tips

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Γειά σας, Σας ενημερώνουμε πως απο το 2017 έχουμε δημιουργήσει ένα νεο blog. Ένα blog για την Υγεία ,Οικογένεια, Σχέσεις,Διατροφή,Δίαιτα, Διαπαιδαγώγηση,Ψυχολογία, Παράξενα-Ανεξήγητα και πολλά άλλα... Δείτε το.... Δεν χρειάζεται εγγραφή! https://uhfnews.blogspot.gr/

    Ψαρονέφρι με σάλτσα από κρασί ( Σάμος )

    chef
    chef
    Super member
    Super member


    Αριθμός μηνυμάτων : 205
    Ηλικία : 43

    Ψαρονέφρι με σάλτσα από κρασί  ( Σάμος )  Empty Ψαρονέφρι με σάλτσα από κρασί ( Σάμος )

    Δημοσίευση από chef Πεμ 14 Οκτ 2010 - 12:08

    1 ψαρονέφρι
    2 πατάτες
    1 κόκκινη πιπεριά
    1 κρεμμύδι
    Μίγμα με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη
    2 κ.σ. καφέ λάδι
    1 ποτήρι κρασί γλυκό Σάμου
    1 κ.γλυκού μουστάρδα
    1 κ.σ πελτέ
    Ελαιόλαδο για τηγάνισμα


    Καθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε σε κυβάκια. Πλένετε τη πιπεριά, την κόβετε στα δυο ,απομακρύνετε τα σποράκια και την ψιλοκόβετε.
    Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι Τρίβετε με το μείγμα το ψαρονέφρι και το αφήνετε να μαριναριστεί.
    Βάζετε σ ένα τηγάνι μπόλικο λάδι και αφού ζεσταθεί βάζετε τις πατάτες και τις τηγανίζετε ελαφρά. Μόλις τηγανιστούν τις απομακρύνετε με τρυπητή κουτάλα.
    Σ ένα τηγάνι βάζετε 2 κουταλιές της σούπας λάδι. Μόλις ζεσταθεί τοποθετείτε το ψαρονέφρι. Το γυρνάτε απαλά με ένα πιρούνι μέχρι να αρχίζει να ροδίζει.
    Προσθέτετε τα κομματάκια πιπεριάς και το κρεμμύδι. Μόλις ροδίσουν σβήνετε με 1 ποτήρι γλυκό κρασί.
    Αλατοπιπερώνετε. Μόλις καραμελώσει η σάλτσα προσθέτετε 1 κ.γλ μουστάρδα και 1 κουταλιά της σούπας πελτέ. Ανακατεύετε.
    Αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνετε τις πατάτες ανακατεύοντας να πάει η σάλτσα στις πατάτες.
    Για το σερβίρισμα κόβετε το ψαρονέφρι και τo σερβίρετε σε μια πιατέλα με τις πατάτες να το πλαισιώνουν

      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ 21 Σεπ 2024 - 23:14