1 φύλλο σφολιάτας
3 κανονικά κρεμμύδια (κομμένα σε λεπτές φέτες)
3 πράσα (κομμένα σε ροδέλες)
1/2 κιλό σπανάκι (κομμένο με το χέρι σε μικρά κομμάτια)
1/2 ματσάκι μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
200 γρ. ξινομυζήθρα
200 γρ. γραβιέρα τριμμένη
200 γρ. τυρί γκούντα (τριμμένο ή κομμένο σε μικρά κομματάκια)
4 αυγά
Λίγο ελαιόλαδο και αλεύρι (για τις ταρτιέρες)
Aλάτι, πιπέρι
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C. Xρησιμοποιούμε τις ατομικές ταρτιέρες για πατρόν και κόβουμε στη σφολιάτα 6 δίσκους, 2 εκ. μεγαλύτερους από την κάθε ταρτιέρα, ώστε να καλύπτουμε και τα πλαϊνά της. Λαδώνουμε, αλευρώνουμε τις ταρτιέρες και στρώνουμε τους δίσκους της σφολιάτας. Σε μια κατσαρόλα, ανακατεύουμε τα λαχανικά μέχρι να μαραθούν. Tα στραγγίζουμε και τα αναμειγνύουμε με τα τυριά, τα αυγά και το μαϊντανό. Προσθέτουμε λίγο αλάτι (τα τυριά είναι ήδη αρκετά αλμυρά), πιπέρι κατά βούληση και μοιράζουμε το μείγμα στις 6 ταρτιέρες που έχουμε ήδη έτοιμες.
3 κανονικά κρεμμύδια (κομμένα σε λεπτές φέτες)
3 πράσα (κομμένα σε ροδέλες)
1/2 κιλό σπανάκι (κομμένο με το χέρι σε μικρά κομμάτια)
1/2 ματσάκι μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
200 γρ. ξινομυζήθρα
200 γρ. γραβιέρα τριμμένη
200 γρ. τυρί γκούντα (τριμμένο ή κομμένο σε μικρά κομματάκια)
4 αυγά
Λίγο ελαιόλαδο και αλεύρι (για τις ταρτιέρες)
Aλάτι, πιπέρι
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C. Xρησιμοποιούμε τις ατομικές ταρτιέρες για πατρόν και κόβουμε στη σφολιάτα 6 δίσκους, 2 εκ. μεγαλύτερους από την κάθε ταρτιέρα, ώστε να καλύπτουμε και τα πλαϊνά της. Λαδώνουμε, αλευρώνουμε τις ταρτιέρες και στρώνουμε τους δίσκους της σφολιάτας. Σε μια κατσαρόλα, ανακατεύουμε τα λαχανικά μέχρι να μαραθούν. Tα στραγγίζουμε και τα αναμειγνύουμε με τα τυριά, τα αυγά και το μαϊντανό. Προσθέτουμε λίγο αλάτι (τα τυριά είναι ήδη αρκετά αλμυρά), πιπέρι κατά βούληση και μοιράζουμε το μείγμα στις 6 ταρτιέρες που έχουμε ήδη έτοιμες.