1 φιλέτο κοτόπουλο ψημένο στην σχάρα
150 γραμ κόκκινη σάρκα καρπουζιού χωρίς κουκούτσια κομμένο σε κύβους
2 γιαρμάδες ξεφλουδισμένους και κομμένους σε σκελίδες
3 κουταλιές σούπας φύτρες σόγιας ή φασολιών
2 κουταλιές σούπας φυλλαράκια φρέσκο κόλιανδρου
2 πιπερίτσες chili ψιλοκομμένες
10 φέτες αγγούρι με το φλούδι τους
Για την σάλτσα
1 φλιτ του τσαγιού μαγιονέζα
1 κουτάλι γλυκού μουστάρδα
½ κουταλάκι γλυκού σκόνη τζίντζερ
μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Βάλτε την μαγιονέζα σ’ ένα μπολ. Προσθέστε την μουστάρδα, την σκόνη τζίντζερ και το πιπέρι. Δουλεύτε το μίγμα καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές.
Ψήστε το κοτόπουλο στην σχάρα με λίγο αλάτι και πιπέρι. Αφήστε το να χλιαρέψει και κόψτε το σε φετούλες.
Πάρτε μια μεγάλη στρογγυλή πιατέλα. Τοποθετείστε σε μια άκρη τις φέτες από το ψητό κοτόπουλο. Δίπλα βάλτε τα καρέ του καρπουζιού με τις φέτες από τον γιαρμά. Πάνω από τούτα τα υλικά βάλτε τις φύτρες και τις πιπερίτσες τσίλι.
Τρίψτε φρέσκο πιπέρι. Διακοσμήστε με τις φέτες αγγουριού. Τέλος ρίξτε τα φυλλαράκια του κόλιανδρου.
Περιχύστε με το dressing και εμφανίστε την σαλάτα στο τραπέζι. Θα τους εντυπωσιάσετε όλους.
Tips Κανονικά αντί για γιαρμά πρέπει να βάλουμε φρέσκο μάνγκο. Αλλά είπα να μην σας βάλω σε έξοδα. Αντί καρπούζι αν θέλετε βάλτε μπαλάκια πεπονιού
150 γραμ κόκκινη σάρκα καρπουζιού χωρίς κουκούτσια κομμένο σε κύβους
2 γιαρμάδες ξεφλουδισμένους και κομμένους σε σκελίδες
3 κουταλιές σούπας φύτρες σόγιας ή φασολιών
2 κουταλιές σούπας φυλλαράκια φρέσκο κόλιανδρου
2 πιπερίτσες chili ψιλοκομμένες
10 φέτες αγγούρι με το φλούδι τους
Για την σάλτσα
1 φλιτ του τσαγιού μαγιονέζα
1 κουτάλι γλυκού μουστάρδα
½ κουταλάκι γλυκού σκόνη τζίντζερ
μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Βάλτε την μαγιονέζα σ’ ένα μπολ. Προσθέστε την μουστάρδα, την σκόνη τζίντζερ και το πιπέρι. Δουλεύτε το μίγμα καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές.
Ψήστε το κοτόπουλο στην σχάρα με λίγο αλάτι και πιπέρι. Αφήστε το να χλιαρέψει και κόψτε το σε φετούλες.
Πάρτε μια μεγάλη στρογγυλή πιατέλα. Τοποθετείστε σε μια άκρη τις φέτες από το ψητό κοτόπουλο. Δίπλα βάλτε τα καρέ του καρπουζιού με τις φέτες από τον γιαρμά. Πάνω από τούτα τα υλικά βάλτε τις φύτρες και τις πιπερίτσες τσίλι.
Τρίψτε φρέσκο πιπέρι. Διακοσμήστε με τις φέτες αγγουριού. Τέλος ρίξτε τα φυλλαράκια του κόλιανδρου.
Περιχύστε με το dressing και εμφανίστε την σαλάτα στο τραπέζι. Θα τους εντυπωσιάσετε όλους.
Tips Κανονικά αντί για γιαρμά πρέπει να βάλουμε φρέσκο μάνγκο. Αλλά είπα να μην σας βάλω σε έξοδα. Αντί καρπούζι αν θέλετε βάλτε μπαλάκια πεπονιού