Υλικά για 4 άτομα
2 μπολ κοτόπουλο τηγανισμένο σε μπουκίτσες
2 μπόλ μανιτάρια
2,3 φρέσκα κρεμμύδια
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 κ.γλ. Σός από στρείδια
1 κ. γλ. Σος ψαριού
Καυτερή πιπεριά τουρσί
1 κ.γλ. πάστα τσίλι
1 φλιτζ. Καφέ κάσιους
Κρεμμύδι για το σερβίρισμα
Ρύζι
2 κ.σ. σπορέλαιο
1 κ. γλ. ζάχαρη
Ζωμό από κοτόπουλο
Βράζετε το ρύζι.
Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα λαχανικά. Kαθαρίζετε και κόβετε σε τετραγωνάκια τα μανιτάρια.
Σ ένα τηγάνι ,κατά προτίμηση wok ρίχνετε λίγο λάδι το αφήνετε για λίγο να ζεσταθεί και προσθέτετε με τη σειρά τα κρεμμύδια, λίγο από τη πράσινη πιπεριά, λίγο από τη κόκκινη, λίγο από τη κίτρινη και σωτάρετε απαλά.
Προσθέτετε τις μπουκίτσες κοτόπουλο που έχετε τηγανίσει από πριν, τη σος ψαριού τη σος από στρείδια , 1 κουταλιά πάστα από τσίλι, μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρη και τα μανιτάρια . Προσθέτετε μια κουταλιά της σούπας ζωμό από κοτόπουλο, στη συνέχεια τα κάσιους και 2 κουταλάκια καυτερή πιπεριά τουρσί.
Σερβίρετε και γαρνίρετε με λίγο φρέσκο κρεμμύδι. Στο ίδιο πιάτο σερβίερε και το ρύζι.
2 μπολ κοτόπουλο τηγανισμένο σε μπουκίτσες
2 μπόλ μανιτάρια
2,3 φρέσκα κρεμμύδια
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 κ.γλ. Σός από στρείδια
1 κ. γλ. Σος ψαριού
Καυτερή πιπεριά τουρσί
1 κ.γλ. πάστα τσίλι
1 φλιτζ. Καφέ κάσιους
Κρεμμύδι για το σερβίρισμα
Ρύζι
2 κ.σ. σπορέλαιο
1 κ. γλ. ζάχαρη
Ζωμό από κοτόπουλο
Βράζετε το ρύζι.
Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα λαχανικά. Kαθαρίζετε και κόβετε σε τετραγωνάκια τα μανιτάρια.
Σ ένα τηγάνι ,κατά προτίμηση wok ρίχνετε λίγο λάδι το αφήνετε για λίγο να ζεσταθεί και προσθέτετε με τη σειρά τα κρεμμύδια, λίγο από τη πράσινη πιπεριά, λίγο από τη κόκκινη, λίγο από τη κίτρινη και σωτάρετε απαλά.
Προσθέτετε τις μπουκίτσες κοτόπουλο που έχετε τηγανίσει από πριν, τη σος ψαριού τη σος από στρείδια , 1 κουταλιά πάστα από τσίλι, μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρη και τα μανιτάρια . Προσθέτετε μια κουταλιά της σούπας ζωμό από κοτόπουλο, στη συνέχεια τα κάσιους και 2 κουταλάκια καυτερή πιπεριά τουρσί.
Σερβίρετε και γαρνίρετε με λίγο φρέσκο κρεμμύδι. Στο ίδιο πιάτο σερβίερε και το ρύζι.