Υλικά για 6 άτομα
1 κιλό αρνί από μπούτι κομμένο σε μερίδες
½ κιλό φρέσκο μάραθο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια λεπτοκομμένα
1 φλιτζάνα του τσαγιού ελαιόλαδο
2 κουταλιές πελτέ
αλάτι, πιπέρι
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζετε το λάδι και το ζεσταίνετε. Ρίχνετε ταυτόχρονα το κρέας και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Τσιγαρίζετε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν, αλατίζετε, πιπερώνετε, ρίχνετε μέσα τα μάραθα ψιλοκομμένα.
Διαλύετε τον πελτέ σε 2 ποτήρια νερό και τα ρίχνετε στο αρνί. Αφήνετε να πάρει μια καλή βράση και χαμηλώνετε τη φωτιά. Μαγειρεύετε για περίπου 45 λεπτά και μέχρι να πήξει η σάλτσα.
1 κιλό αρνί από μπούτι κομμένο σε μερίδες
½ κιλό φρέσκο μάραθο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια λεπτοκομμένα
1 φλιτζάνα του τσαγιού ελαιόλαδο
2 κουταλιές πελτέ
αλάτι, πιπέρι
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζετε το λάδι και το ζεσταίνετε. Ρίχνετε ταυτόχρονα το κρέας και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Τσιγαρίζετε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν, αλατίζετε, πιπερώνετε, ρίχνετε μέσα τα μάραθα ψιλοκομμένα.
Διαλύετε τον πελτέ σε 2 ποτήρια νερό και τα ρίχνετε στο αρνί. Αφήνετε να πάρει μια καλή βράση και χαμηλώνετε τη φωτιά. Μαγειρεύετε για περίπου 45 λεπτά και μέχρι να πήξει η σάλτσα.