* βούτυρο
* μπέικον
* 1/2 φλυτζάνι του καφέ κονιάκ
* κρέμα γάλακτος
* τυρί που λιώνει
Εκτέλεση:
Βάζουμε στην κατσαρόλα λίγο βούτυρο (λίγο, ίσα για τσιγαριστεί το μπέικον), αφού έχει λιώσει ρίχνουμε το μπέικον ψιλοκομένο. Όταν αρχίσει να αλλάζει χρώμα, ρίχνουμε το κονιάκ, και όταν τραβήξει τα υγρά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος (η ποσότητα είναι ανάλογη με τα άτομα). Αμέσως ρίχνουμε το τυρί της αρεσκείας μας και ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου πήξει.
* μπέικον
* 1/2 φλυτζάνι του καφέ κονιάκ
* κρέμα γάλακτος
* τυρί που λιώνει
Εκτέλεση:
Βάζουμε στην κατσαρόλα λίγο βούτυρο (λίγο, ίσα για τσιγαριστεί το μπέικον), αφού έχει λιώσει ρίχνουμε το μπέικον ψιλοκομένο. Όταν αρχίσει να αλλάζει χρώμα, ρίχνουμε το κονιάκ, και όταν τραβήξει τα υγρά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος (η ποσότητα είναι ανάλογη με τα άτομα). Αμέσως ρίχνουμε το τυρί της αρεσκείας μας και ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου πήξει.