solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

solutions and tips

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Γειά σας, Σας ενημερώνουμε πως απο το 2017 έχουμε δημιουργήσει ένα νεο blog. Ένα blog για την Υγεία ,Οικογένεια, Σχέσεις,Διατροφή,Δίαιτα, Διαπαιδαγώγηση,Ψυχολογία, Παράξενα-Ανεξήγητα και πολλά άλλα... Δείτε το.... Δεν χρειάζεται εγγραφή! https://uhfnews.blogspot.gr/

    Σάλτσα για ζυμαρικά με κάρυ και αβοκάντο

    solutions
    solutions
    Admin
    Admin


    Αριθμός μηνυμάτων : 344
    Ηλικία : 39

    Σάλτσα για ζυμαρικά με κάρυ και αβοκάντο Empty Σάλτσα για ζυμαρικά με κάρυ και αβοκάντο

    Δημοσίευση από solutions Πεμ 14 Οκτ 2010 - 14:18

    * 400 γραμ. ζωμό κοτόπουλου
    * 1 στήθος κοτόπουλου (κομμένα σε κομμάτια)
    * 2 φύλλα δάφνης
    * 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    * αλάτι – πιπέρι
    * κάρυ (ποσότητα ανάλογα με το πόσο καυτερό το θέλετε)
    * ½ κουταλάκι μοσχοκάρυδο
    * 1 μικρό αβοκάντο κομμένο σε κομματάκια
    * 1 κουταλάκι αλεύρι
    * ¼ κούπας γάλα
    * 2 κουταλιές λάδι


    Εκτέλεση:

    * Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και ψήνουμε αρχικά σε δυνατή φωτιά τα κομματάκια κοτόπουλου και αφού πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές χαμηλώνουμε την φωτιά στο 1 ½ και τα αφήνουμε με κλειστό το καπάκι μέχρι να ψηθούν.
    * Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, στη συνέχεια ρίχνουμε τα φύλλα δάφνης, το κάρυ, το μοσχοκάρυδο και το αλεύρι και τα ανακατεύουμε όλα στην κατσαρόλα για λιγότερο από ένα λεπτό, θα μας δώσει την εντύπωση ότι κολλάει στα τοιχώματα της κατσαρόλας αλλά μην δώσετε σημασία.
    * Στη συνέχεια, ρίχνουμε το ζωμό κοτόπουλου στην κατσαρόλα και το αφήνουμε να πάρει βράση μαζί με τα μπαχαρικά.
    * Τέλος προσθέτουμε το αβοκάντο, τα κομματάκια κοτόπουλου και το γάλα μέχρι να πήξει η σάλτσα.

    Η συγκεκριμένη σάλτσα συνοδεύει πολύ ωραία ρύζι μπασμάτι ή ζυμαρικά κατά προτίμηση πένες, φιογκάκια, βίδες ώστε να σταθεροποιείται η σάλτσα πάνω στα ζυμαρικά.

      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 17 Μάης 2024 - 8:21