solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

solutions and tips

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Γειά σας, Σας ενημερώνουμε πως απο το 2017 έχουμε δημιουργήσει ένα νεο blog. Ένα blog για την Υγεία ,Οικογένεια, Σχέσεις,Διατροφή,Δίαιτα, Διαπαιδαγώγηση,Ψυχολογία, Παράξενα-Ανεξήγητα και πολλά άλλα... Δείτε το.... Δεν χρειάζεται εγγραφή! https://uhfnews.blogspot.gr/

    Gingerbread (Χριστουγεννιατικα μπισκότα/στολίδια)

    mouse
    mouse
    Useful member
    Useful member


    Αριθμός μηνυμάτων : 39
    Ηλικία : 35
    Πόλη : perama

    Gingerbread (Χριστουγεννιατικα μπισκότα/στολίδια) Empty Gingerbread (Χριστουγεννιατικα μπισκότα/στολίδια)

    Δημοσίευση από mouse Τετ 8 Δεκ 2010 - 12:29

    Gingerbread (Χριστουγεννιατικα μπισκότα/στολίδια) 3427gingerbreadbyzouzou
    Συστατικά
    6 φλυντζ. τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    1 κ.γ. μαγειρική σόδα
    1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
    1 φλυντζ. τσ. βούτυρο
    1 φλυντζ. τσ. μαύρη ζάχαρη
    4 κουτ. γλ. τζίντζερ σε σκόνη
    4 κουτ. γλ. κανέλα
    1 1/2 κουτ. γλ. γαρύφαλλο σε σκόνη
    1 1/2 κουτ. γλ. αλάτι
    2 μεγάλα αβγά
    1 φλυντζ. τσ. μελάσσα

    Οδηγίες
    Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν. Ρίχνουμε τα μπαχαρικά, το αλάτι, αβγά και μελάσσα και χτυπάμε μέχρι να γίνει ομειογεννές το μείγμα.
    Σε χαμηλή ταχύτητα προσθέτουμε το αλεύρι, σόδα, και το μπέικιν.
    Χωρίζουμε τη ζύμη σε 3 μέρη, τυλίγουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
    Ανοίγουμε φύλλο πάχους 1 εκ. περίπου, κόβουμε σε διάφορα σχέδια και ψήνουμε στους 250 βαθμούς για 10' μέχρι να γίνουν τραγανά χωρίς να σκουρύνουν πολύ.

    Λίγα μυστικά ακόμα
    Μπορείτε να τα στολίσετε με γλάσσο και επίσης να δημιουργήσετε τρύπες χρησιμοποιόντας φασόλια, για να τα κρεμάσετε στο Δέντρο - Μυρίζουν Υπέροχα !!!

      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 17 Μάης 2024 - 7:27