Υλικά:
1200 γρ αλεύρι
400 ml ελαιόλαδο
100 γρ ζάχαρη
200 ml χυμό πορτοκαλιού
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα
1 κουταλάκι του γλυκού μπέϊκιν πάουντερ
λίγο κονιάκ
ξύσμα πορτοκαλιού
Τρόπος παρασκευής
Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά με τελευταίο το αλεύρι.
Πλάθουμε σε τρίγωνα σχήματα και κάνουμε μία τρυπούλα στη μέση.
Ανακατεύουμε τα καρύδια με τη κανέλα και τη ζάχαρη.
Γεμίζουμε με καρύδια και ψήνουμε στους 180C για 25 λεπτά.
Ετοιμάζουμε ένα σιρόπι και σιροπιάζουμε με ζεστό σιρόπι τα κρύα ισλί ή αντίστροφα.
1200 γρ αλεύρι
400 ml ελαιόλαδο
100 γρ ζάχαρη
200 ml χυμό πορτοκαλιού
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα
1 κουταλάκι του γλυκού μπέϊκιν πάουντερ
λίγο κονιάκ
ξύσμα πορτοκαλιού
Τρόπος παρασκευής
Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά με τελευταίο το αλεύρι.
Πλάθουμε σε τρίγωνα σχήματα και κάνουμε μία τρυπούλα στη μέση.
Ανακατεύουμε τα καρύδια με τη κανέλα και τη ζάχαρη.
Γεμίζουμε με καρύδια και ψήνουμε στους 180C για 25 λεπτά.
Ετοιμάζουμε ένα σιρόπι και σιροπιάζουμε με ζεστό σιρόπι τα κρύα ισλί ή αντίστροφα.