solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

solutions and tips

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Γειά σας, Σας ενημερώνουμε πως απο το 2017 έχουμε δημιουργήσει ένα νεο blog. Ένα blog για την Υγεία ,Οικογένεια, Σχέσεις,Διατροφή,Δίαιτα, Διαπαιδαγώγηση,Ψυχολογία, Παράξενα-Ανεξήγητα και πολλά άλλα... Δείτε το.... Δεν χρειάζεται εγγραφή! https://uhfnews.blogspot.gr/

    Σάλτσες για τη γαλοπούλα

    sokratis
    sokratis
    Useful member
    Useful member


    Αριθμός μηνυμάτων : 49
    Ηλικία : 43

    Σάλτσες για τη γαλοπούλα  Empty Σάλτσες για τη γαλοπούλα

    Δημοσίευση από sokratis Τρι 26 Οκτ 2010 - 9:29

    Σάλτσα με κρασί

    Μεταφέρουμε τους χυμούς (περίπου 300ml) από το ταψί, όπου ψήθηκε η γαλοπούλα, σε κατσαρόλα και την τοποθετούμε στη φωτιά.
    Αδειάζουμε και τα υγρά που άφησε η γαλοπούλα στην πιατέλα, προσθέτουμε 1 λίτρο ζωμό κοτόπουλου, 1 κουταλιά σούπας βούτυρο και αλεύρι όσο χρειάζεται για να δέσει η σάλτσα, ανακατεύοντας συνεχώς, για να μην κολλήσει η κατσαρόλα.

    Σάλτσα με πορτοκάλι

    Βάζουμε 500γρ. κράνμπερις (κατεψυγμένα) σε κατσαρόλα με 100γρ. ζάχαρη και 300ml χυμό πορτοκαλιού.
    Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά ή ώσπου να μαλακώσουν τα κράνμπερις, χωρίς όμως να λιώσουν.

      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 17 Μάης 2024 - 5:12