solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

solutions and tips

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Γειά σας, Σας ενημερώνουμε πως απο το 2017 έχουμε δημιουργήσει ένα νεο blog. Ένα blog για την Υγεία ,Οικογένεια, Σχέσεις,Διατροφή,Δίαιτα, Διαπαιδαγώγηση,Ψυχολογία, Παράξενα-Ανεξήγητα και πολλά άλλα... Δείτε το.... Δεν χρειάζεται εγγραφή! https://uhfnews.blogspot.gr/

    Παγωτό σοκολάτα με Πτι-μπερ

    solutions
    solutions
    Admin
    Admin


    Αριθμός μηνυμάτων : 344
    Ηλικία : 39

    Παγωτό σοκολάτα με Πτι-μπερ Empty Παγωτό σοκολάτα με Πτι-μπερ

    Δημοσίευση από solutions Παρ 8 Οκτ 2010 - 16:59

    Παγωτό σοκολάτα με Πτι-μπερ


    Παρουσίαση

    Πρόκειται για ένα εύκολο παγωτό σοκολάτα, που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Τα μεγάλα ατου της συνταγής αυτής είναι οτι δεν κρυσταλώνει, δεν χρειάζεται παγωτομηχανή, γίνεται γρήγορα και χωρίς κόπο και δίνει 2 λίτρα παγωτό.

    Υλικά

    1 κουτί γάλα εβαπορέ
    1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
    1 κονσέρβα σαντιγύ Morfat
    3 βανίλιες
    3/4 του πακέτου μπισκότα Πτι-μπερ
    250 γραμ. κουβερτούρα
    Προαιρετικά: 1 φακελάκι σταγόνες κουβερτούρας

    Εκτέλεση

    Αδειάζετε σε μπωλ βαθύ τα δύο γάλατα, την κουβερτούρα, τις βανίλιες και την σαντιγύ και τα χτυπάτε με το μίξερ χειρός στην δυνατή ταχύτητα για περίπου 10 λεπτά. Βάζετε το μπωλ με το μίγμα του παγωτού στην συντήρηση και το αφήνετε για 30 λεπτά.

    Μέχρι να βγάλετε το μίγμα από την συντήρηση σπάτε τα μπισκότα σε κομματάκια (περίπου στο μέγεθος του μεγάλου σας νυχιού) και λιώνετε στα μικροκύματα ή σε μπαιν μαρί την σοκολάτα.

    Αφού περάσει η μισή ώρα βγάζετε το μίγμα του παγωτού από την συντήρηση και το ξαναχτυπάτε στο μίξερ για άλλα 10 λεπτά, στη δυνατή ταχύτητα. Ρίχνετε τη λιωμένη σοκολάτα και χτυπάτε εως ότου το μίγμα έχει ομοιόμορφο χρώμα. Στη συνέχεια το αδειάζετε σε μπωλ, ρίχνετε τα κομμένα μπισκότα και εάν θέλετε και τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατεύετε να πάνε παντού. Βάζετε στην κατάψυξη και το αφήνετε να παγώσει.

    Συμβουλή: Ετοιμάστε το παγωτό από το βράδυ έτσι ώστε το πρωί να έχει παγώσει εντελώς.




      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ 19 Μάης 2024 - 19:27