solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

solutions and tips

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Γειά σας, Σας ενημερώνουμε πως απο το 2017 έχουμε δημιουργήσει ένα νεο blog. Ένα blog για την Υγεία ,Οικογένεια, Σχέσεις,Διατροφή,Δίαιτα, Διαπαιδαγώγηση,Ψυχολογία, Παράξενα-Ανεξήγητα και πολλά άλλα... Δείτε το.... Δεν χρειάζεται εγγραφή! https://uhfnews.blogspot.gr/

    Σοκολατάκια τρουφάκια (Χριστουγεννιάτικη συνταγή)

    mouse
    mouse
    Useful member
    Useful member


    Αριθμός μηνυμάτων : 39
    Ηλικία : 35
    Πόλη : perama

    Σοκολατάκια τρουφάκια (Χριστουγεννιάτικη συνταγή) Empty Σοκολατάκια τρουφάκια (Χριστουγεννιάτικη συνταγή)

    Δημοσίευση από mouse Κυρ 5 Δεκ 2010 - 14:33

    Σοκολατάκια τρουφάκια: Χριστουγεννιάτικη συνταγή

    Υλικά

    150 γρ. κρέμα γάλακτος
    1 κ.σ βούτυρο
    250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
    6 -7 μπισκότα πτι μπερ θρυμματισμένα
    ½ φλ. ψιλοκομμένα λουκούμια τριαντάφυλλο
    1 κ.σ ροδόνερο (προαιρετικά)
    7 κ.σ κακάο άγλυκο σε σκόνη
    5-6 κ.σ μπισκότα πτι μπερ σε πούδρα (προαιρετικά)


    Διαδικασία

    Ζεσταίνουμε τη κρέμα γάλακτος και το βούτυρο. Μόλις ζεσταθεί το μίγμα το ρίχνουμε πάνω από την λιωμένη σοκολάτα . προσθέτουμε τα κομματάκια από τα λουκούμια και τα θρυμματισμένα μπισκότα. Ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το ροδόνερο. Ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε το μίγμα με πλαστική μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει και να σφίξει.

    Με ένα κουταλάκι βγάζουμε ποσότητα μείγματος για ένα τρουφάκι και πλάθουμε γρήγορα για να μην λιώσει με τη θερμοκρασία του χεριού.

    Ρολάρουμε τις τρούφες στη σκόνη κακάο ή σε σε σκόνη μπισκότου.

      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 13 Μάης 2024 - 17:34