* 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
* 2 ½ ποτήρια νερό
* 100 γρ. ξύδι
* 3 μέτριες ντομάτες τριμμένες
* Δεντρολίβανο
Εκτέλεση:
* Σουρώνουμε το λάδι όπου έχουμε τηγανίσει τα ψάρια, το ζεσταίνουμε και προσθέτουμε το αλεύρι. Καβουρντίζουμε για μερικά λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
* Προσθέτουμε το νερό σιγά σιγά το νερό ανακατεύοντας και πάλι συνεχώς (μιλάμε για πολύ ανακάτεμα) για να μην σβολιάσει το μείγμα.
* Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, το ξύδι και το δεντρολίβανο, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πήξει (περίπου 10 λεπτά.
* Αν τα ψάρια που τηγανίσαμε είναι μικρά, τότε σερβίρουμε σε ξεχωριστό μπολ. Αν είναι μεγαλούτσικα, τότε τα περιχύνουμε με την σάλτσα.
* 2 ½ ποτήρια νερό
* 100 γρ. ξύδι
* 3 μέτριες ντομάτες τριμμένες
* Δεντρολίβανο
Εκτέλεση:
* Σουρώνουμε το λάδι όπου έχουμε τηγανίσει τα ψάρια, το ζεσταίνουμε και προσθέτουμε το αλεύρι. Καβουρντίζουμε για μερικά λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
* Προσθέτουμε το νερό σιγά σιγά το νερό ανακατεύοντας και πάλι συνεχώς (μιλάμε για πολύ ανακάτεμα) για να μην σβολιάσει το μείγμα.
* Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, το ξύδι και το δεντρολίβανο, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πήξει (περίπου 10 λεπτά.
* Αν τα ψάρια που τηγανίσαμε είναι μικρά, τότε σερβίρουμε σε ξεχωριστό μπολ. Αν είναι μεγαλούτσικα, τότε τα περιχύνουμε με την σάλτσα.