* Κόκκινο κρασί
* Ξύδι
* Μουστάρδα
* Πολτός ντομάτας
* Σάλτσα σόγιας
* Πιπερόριζα (τζίντζερ)
* Ζάχαρη
* Σκόρδο (καθαρισμένες σκελίδες)
(όλα σε ίσες περίπου ποσότητες, και φτιάχνετε όσο θέλετε).
Εκτέλεση:
Πανεύκολη. Χώστε τα όλα στο μπλέντερ και δώστε τους να καταλάβουν μέχρι να αποκτήσει το μίγμα ομοιόμορφη και κρεμώδη υφή.
Εφαρμογές:
Κατ'αρχήν, για ψητό κρέας στα κάρβουνα. Στην περίπτωση αυτή, καλή προετοιμασία είναι να βάλετε τα κομμάτια του ωμού κρέατος σε ένα μπώλ μαζί με τη σάλτσα, να ανακατέψετε καλά και να τα αφήσετε για καμιά ώρα έτσι πρίν τα ψήσετε (δηλ. να γίνουν μαρινάτα...)
* Ξύδι
* Μουστάρδα
* Πολτός ντομάτας
* Σάλτσα σόγιας
* Πιπερόριζα (τζίντζερ)
* Ζάχαρη
* Σκόρδο (καθαρισμένες σκελίδες)
(όλα σε ίσες περίπου ποσότητες, και φτιάχνετε όσο θέλετε).
Εκτέλεση:
Πανεύκολη. Χώστε τα όλα στο μπλέντερ και δώστε τους να καταλάβουν μέχρι να αποκτήσει το μίγμα ομοιόμορφη και κρεμώδη υφή.
Εφαρμογές:
Κατ'αρχήν, για ψητό κρέας στα κάρβουνα. Στην περίπτωση αυτή, καλή προετοιμασία είναι να βάλετε τα κομμάτια του ωμού κρέατος σε ένα μπώλ μαζί με τη σάλτσα, να ανακατέψετε καλά και να τα αφήσετε για καμιά ώρα έτσι πρίν τα ψήσετε (δηλ. να γίνουν μαρινάτα...)