solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

solutions and tips

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Γειά σας, Σας ενημερώνουμε πως απο το 2017 έχουμε δημιουργήσει ένα νεο blog. Ένα blog για την Υγεία ,Οικογένεια, Σχέσεις,Διατροφή,Δίαιτα, Διαπαιδαγώγηση,Ψυχολογία, Παράξενα-Ανεξήγητα και πολλά άλλα... Δείτε το.... Δεν χρειάζεται εγγραφή! https://uhfnews.blogspot.gr/

    Σαλάτα με καραβιδοουρές

    chef
    chef
    Super member
    Super member


    Αριθμός μηνυμάτων : 205
    Ηλικία : 43

    Σαλάτα με καραβιδοουρές  Empty Σαλάτα με καραβιδοουρές

    Δημοσίευση από chef Πεμ 14 Οκτ 2010 - 13:08

    1/2 κιλό σπανάκι
    1/2 κιλό σταμναγκάθι
    500 γρ. καραβιδο-ουρές
    3 κόκκινες πιπεριές
    3 κίτρινες πιπεριές
    100 γρ. τριμμένο καρύδι
    3 κουταλιές χυμό λεμονιού
    4 κουταλιές ελαιόλαδο
    1/2 ματσάκι βασιλικό
    Μαντζουράνα
    Αλάτι
    Πιπέρι


    Καθαρίζετε τις πιπεριές και τις ψήνετε στο φούρνο μέχρι να μαυρίσουν. Τις ξεφλουδίζετε και τις κόβετε σε λεπτές λωρίδες. Αφαιρείτε από τις καραβιδοουρές το κέλυφος και το εντεράκι, τις ζεματάτε και τις ξεπλένετε με κρύο νερό. Τις στρώνετε σε ένα πιάτο, τις ραντίζετε με ελαιόλαδο, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, μαντζουράνα και 2 κουταλιές χυμό λεμονιού και τις μαρινάρετε για 20-30΄. Στο μεταξύ, φτιάχνετε τη βινεγκρέτ αναμειγνύοντας το υπόλοιπο λεμόνι, 3 κουταλιές ελαιόλαδο και το βασιλικό ψιλοκομμένο. Βάζετε σε μπολ το σπανάκι, το σταμναγκάθι με τα υπόλοιπα υλικά και ραντίζετε με τη σάλτσα.


      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ 19 Μάης 2024 - 16:12