400 γρ. φύλλα σπανακιού
320 γρ. φύλλα ρόκας
120 γρ. τριμμένο μετσοβόνε
120 γρ. ρόδι (σπόροι)
40 ml χυμό ροδιού
100 ml ελαιόλαδο
40 ml μπαλσάμικο
Πλένετε καλά τα λαχανικά, τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε μια λεκάνη. Έπειτα, χτυπάτε το ελαιόλαδο με το χυμό ροδιού και το μπαλσάμικο. Αναμειγνύετε τα σαλατικά με τους σπόρους ροδιού και τη βινεγκρέτ, προσθέτετε από πάνω το μετσοβόνε και σερβίρετε.
320 γρ. φύλλα ρόκας
120 γρ. τριμμένο μετσοβόνε
120 γρ. ρόδι (σπόροι)
40 ml χυμό ροδιού
100 ml ελαιόλαδο
40 ml μπαλσάμικο
Πλένετε καλά τα λαχανικά, τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε μια λεκάνη. Έπειτα, χτυπάτε το ελαιόλαδο με το χυμό ροδιού και το μπαλσάμικο. Αναμειγνύετε τα σαλατικά με τους σπόρους ροδιού και τη βινεγκρέτ, προσθέτετε από πάνω το μετσοβόνε και σερβίρετε.