1 μπολ ριζάλευρο
4 ποτήρια φρέσκο γάλα κρύο
1 μπόλ ζάχαρη άχνη.
Βούτυρο για το άλειμα του ταψιού
Βάζετε σε μία κατσαρόλα το γάλα , το ριζάλευρο, και ανακατεύετε στη αρχή σε χαμηλή και μετα τη δυναμώνετε.Ανακατεύετε μέχρι να πήξει.Κατεβάζετε απο το μάτι
Αλείφετε τον πάτο ενος ταψιού με αρκετό βούτυρο,και απο πάνω πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη
Ρίχνετε το μίγμα του ριζάλευρου απο πάνω και το απλώνετε παντού.
Βάζετε το ταψάκι πάνω στο γκάζι και γυρνάτε το ταψί συνέχεια.Οταν αρχίσουν να ροδίζουν οι άκρες τότε καταλαβαίνετε οτι έχει γίνει.Το αποσύρετε απο τη φωτιά και το αφήνετε για 20 λεπτά.
Κόβετε το γλυκό σε λωρίδες και το γυρνάτε σε ρολλάκια.
Σερβίρεται με παγωτό
4 ποτήρια φρέσκο γάλα κρύο
1 μπόλ ζάχαρη άχνη.
Βούτυρο για το άλειμα του ταψιού
Βάζετε σε μία κατσαρόλα το γάλα , το ριζάλευρο, και ανακατεύετε στη αρχή σε χαμηλή και μετα τη δυναμώνετε.Ανακατεύετε μέχρι να πήξει.Κατεβάζετε απο το μάτι
Αλείφετε τον πάτο ενος ταψιού με αρκετό βούτυρο,και απο πάνω πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη
Ρίχνετε το μίγμα του ριζάλευρου απο πάνω και το απλώνετε παντού.
Βάζετε το ταψάκι πάνω στο γκάζι και γυρνάτε το ταψί συνέχεια.Οταν αρχίσουν να ροδίζουν οι άκρες τότε καταλαβαίνετε οτι έχει γίνει.Το αποσύρετε απο τη φωτιά και το αφήνετε για 20 λεπτά.
Κόβετε το γλυκό σε λωρίδες και το γυρνάτε σε ρολλάκια.
Σερβίρεται με παγωτό