solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

solutions and tips

Καλώς ήρθατε στο solutions forum!

Παρακαλούμε πατήστε "Σύνδεση" και εισάγεται το user name και password για να συνδεθείτε!


Αν δεν έχετε λογαριασμό, πατήστε "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε λογαριασμό!

solutions and tips

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Γειά σας, Σας ενημερώνουμε πως απο το 2017 έχουμε δημιουργήσει ένα νεο blog. Ένα blog για την Υγεία ,Οικογένεια, Σχέσεις,Διατροφή,Δίαιτα, Διαπαιδαγώγηση,Ψυχολογία, Παράξενα-Ανεξήγητα και πολλά άλλα... Δείτε το.... Δεν χρειάζεται εγγραφή! https://uhfnews.blogspot.gr/

    Κουνέλι δενδρολίβανο, ξίδι και σκόρδο

    chef
    chef
    Super member
    Super member


    Αριθμός μηνυμάτων : 205
    Ηλικία : 43

    Κουνέλι δενδρολίβανο, ξίδι και σκόρδο  Empty Κουνέλι δενδρολίβανο, ξίδι και σκόρδο

    Δημοσίευση από chef Τετ 13 Οκτ 2010 - 19:52

    1 ½ κιλό περίπου κουνέλι κομμένο σε μερίδες
    1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο
    1 κρασοπότηρο ξίδι
    3 κουτ σούπας φυλλαράκια δενδρολίβανο
    3 σκελίδες σκόρδο λειωμένο
    Αλάτι


    Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι. Ρίχνετε μέσα το σκόρδο και μόλις αρχίσει να καίγεται το βγάζετε.
    Αλευρώνετε απαλά το κουνέλι και το τηγανίζετε και από τις δυο πλευρές. Μόλις ροδοκοκκινίσει ρίχνετε τα φυλλαράκια του δενδρολίβανου και σβήνετε με το ξίδι.
    Κλείνετε τη φωτιά και σκεπάζετε το τηγάνι με ένα καπάκι. Σε τρία λεπτά είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
    Συνοδεύτε το με ένα καλό λευκό κρασί και για γαρνιτούρα πατάτες τηγανητές.

      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ 2 Μάης 2024 - 3:30